BUBA Pletenica za novorođenče roza 190 cm 41588
Searchcart
phone

Your cart is empty

All categories

Vidi sve kategorije

All categories

Bubaba by FreeON

BUBA Pletenica za novorođenče roza 190 cm 41588

119,00 KM
Quantity
Product description
Main product features

Opis proizvoda

Bubaba by FreeON; Za sretne bebe i zadovoljne roditelje!

Nježno, kvalitetno i moderno! Kvalitetni i udobni tekstilni artikli proizvedeni s mislima na djecu u želji da djeci navika na novu okolinu bude lakša i ugodnija. Ručno izrađeni artikli nude djeci sigurno utočište, osjećaj mirnoga doma i ugodnu mekoću. Sa svojim modernim i potpunim izgledom lijepo ispunjava svaku dječju sobu.

Dodaci za dječje krevetiće proizvode se u Hrvatskoj i nude udobnost mamama i bebama. Bubaba brine za nasmijan dan i mirnu noć! Mekana pletenica štiti dijete od neugodnih udaraca koji bi mu mogli poremetiti dragocjeni san i pruža mu osjećaj sigurnosti.

Karakteristike

  • dimenzije: 190 x 15 cm,
  • osnovni materijal: 100 % pamuk,
  • punilo: 100 % poliester,  ( Silikonizirana PES vlakna u obliku kuglica su umjetna vlakna od sintetskih polimera organskog podrijetla. Omogućavaju dobru cirkulaciju zraka, ne upijaju vlagu, ne skupljaju prašinu i zato nisu pogodna sredina za razvoj grinja i bakterija koje su česti uzročnici alergijskih oboljenja.Izrazito su čvrsta i stabilna čak i u mokrom stanju zadržavaju svoj oblik, otporna su na gužvanje, savijanje i gnječenje te su vrlo trajna u uporabi.) 

Skupljanje: max 5%.